Zamieszczone przez QBA
Mod podświetlenia zegarów - wersja light
Zwiń
X
-
-
Re: Symulacja
Zamieszczone przez xekonWasyl - mówisz i masz :szeroki_usmiech
załączam sznurki do obrazków z symulacją kolorów zegarów
yellow on yellow
yellow on red
red on red
green on red
blue on red
yellow on blue
red on blue
sorki że nie profi grafa ale zawsze jakieś pojęcie daje hehe
jak ktoś ma jakiś pomysł na fajne kolorki do niech da info - zrobi sie obrazek.. pzdr Jarek
aktualnie: Octavia 1.6 TDI i Laguna III 2.0 dci
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez YarekPolecam kombinację Red on Green Mam tak w fabce i jest bardzo przyjemnie kTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MisiekWAWZamieszczone przez YarekPolecam kombinację Red on Green Mam tak w fabce i jest bardzo przyjemnie k. pzdr Jarek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftJak znajde, to gdzies widzialem z Fabii RS :szeroki_usmiech
albo nie k
Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Wkrótce wybieram się po zapas diod (jakby komus jeszcze trzebaby wykonac koloryzacje heheheh :lol . Tak jak pisałem kol. Antimatter stał się posiadaczem czerwono-świecących wskazówek jako że jego kolorek mi bardziej odpowiada szykuje się zmiana u mnie i kolejnego forumowicza OCP :twisted:
EDIT:
Zapas diod zakupiony
Podswietlenie zmienione na Red on Green
Banan na twarzy
zdjecie aktualne
tak wygladaja teraz zegarki - dodatkowo ostatnia dioda z podswietlenia RPM jest zmieniona na czerwona zeby ladniej wygladalo
sorki za jakosc zdjecia ops:
Komentarz
-
-
Panowie,pomocy
Mam problem!Wybebeszyłem zegary i wylutowałem po dwie diody na każdy wskażnik.Wlutowałem jednadiodę 3mm i sprawdziłem czy sie świeci ... świeciła sie.
Nastepnie wlutowałem pozostałem i podłączyłem ... i nic sie nie świeci!!!!!!!Cała reszta podświetlenia jest i jeszcze jedno.Wyswiedlacze nie wskazują cyferek ale są podświetlone.
Co się na Boga stało?????????????????????????????????
Octa rozbabrana stoi!!!!!!!!!!!!!!!!!
Komentarz
-
-
Wyswietlacze moga nie pokazywac nic kiedy lewa (patrzac od strony wskazowek) kostka jest nie podlaczona dobrze. Co do podswietlenia to diody sa jakos powiazane ze soba i jak jedna jest zle to cale podswietlenie wskazowek nie bedzie swiecilo. Jak wymienisz szafe to nowy komplet kluczykow jest potrzebny
EDIT
Czy zdejmowaliscie obudowy wyswietlaczy czy odcieliscie laczniki tak jak ja to robilem?
Moze tylko ta gumka przekazujaca napiecie na wyswietlacze sie przesunela?
Samochod Ci odpala?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez xekonWkrótce wybieram się po zapas diod (jakby komus jeszcze trzebaby wykonac koloryzacje heheheh :lol . Tak jak pisałem kol. Antimatter stał się posiadaczem czerwono-świecących wskazówek jako że jego kolorek mi bardziej odpowiada szykuje się zmiana u mnie i kolejnego forumowicza OCP :twisted:
EDIT:
Zapas diod zakupiony
Podswietlenie zmienione na Red on Green
Banan na twarzy
zdjecie aktualne
tak wygladaja teraz zegarki - dodatkowo ostatnia dioda z podswietlenia RPM jest zmieniona na czerwona zeby ladniej wygladalo
sorki za jakosc zdjecia ops:. pzdr Jarek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez xekonWkrótce wybieram się po zapas diod (jakby komus jeszcze trzebaby wykonac koloryzacje heheheh :lol . Tak jak pisałem kol. Antimatter stał się posiadaczem czerwono-świecących wskazówek jako że jego kolorek mi bardziej odpowiada szykuje się zmiana u mnie i kolejnego forumowicza OCP :twisted:
próbowałem jeszcze wczoraj wieczorem fotkę zrobić ale zupełnie mi nie wyszła ops:
jeszcze raz wielkie dzięki :!: :!: :!: :Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
Komentarz